Verkoop vastgoed

Reves vastgoed  biedt zijn diensten aan voor de verkoop en verhuur van uw eigendom in de ruime regio. Dit voor woningen, appartementen, professioneel vastgoed en gronden.

Spring eens binnen of maak een afspraak met ons om kennis te maken en te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. We maken graag een vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom en geven u advies over prijszetting, juridische aandachtspunten en commerciële strategie

Waarom kiezen voor Reves?

Kwaliteit en professionalisme:

Bij Reves gaan we prat op het leveren van kwalitatieve dienstverlening. Dit vertaalt zich op verschillende fronten, zowel naar onze klant / verkoper als naar de nieuwe koper toe. Transparant informeren met de juiste kennis en ervaring als bagage. Proactief adviseren wanneer gewenst. Leer ons kennen en maak gebruik van onze doorgedreven dienstverlening.

Gratis & vrijblijvende waardebepaling en advies:

De waardering van uw eigendom is bij uitstek de belangrijkste parameter om snel naar een vlotte, correcte verkoop over te gaan. Hier mag men niet licht overgaan. Maximaliseren, binnen een realistisch kader, valt of staat bij de geadverteerde verkoopprijs. Wij gaan hiervoor verder dan concurrentie en werken graag een verslag uit met prijsbepaling, onderbouwing en commercieel advies.

Flexibiliteit:

U kan ons 7 op 7 bereiken, zowel tijdens als na de kantooruren. Afspraken en bezoeken worden flexibel ingepland, dit ook na de kantooruren en op weekends/feestdagen. Zo bereiken we voor u zo snel mogelijk de juiste kandidaat.

Uitgebreide vastgoedpresentatie & styling:

Bijna even belangrijk als de waardering is de manier van adverteren en het lanceren van uw eigendom. Een professionele beschrijving, een correcte presentatie en het adverteren op de juiste portaalsites is cruciaal.
Daarnaast is het uiterst belangrijk uw pand zo goed mogelijk in de verf te zetten. Informeer naar ons UNIEK STYLING CONCEPT.

Opvolging en communicatie:

U wordt recurrent geüpdatet over vorderingen van uw dossier. Zo volgt u als eigenaar steeds de stand van zaken mee vanop de eerste linie. Een open, duidelijke communicatie van de klant en naar de klant is mee de basis van een geslaagde samenwerking.