Residentie Beganckenisse

100% Verkocht

3130 BEGIJNENDIJK

Types: Appartement (15) ; Handelspand (3)

Luxueus wonen midden in het centrum

Nieuwbouwproject van 15 appartementen en 3 handelsruimtes midden in het centrum van Begijnendijk. U vindt er leuke mix aan 1, 2 en 3 - slaapkamer appartementen terug van 68m² tot 119 m², dit op het gelijkvloers, 1e of 2e verdieping. De appartementen beschikken over ruime terrassen en genieten een hoge afwerkingsgraad. Een koper heeft volledige inspraak in de afwerking! Berging en parkeerplaats ondergronds bij te kopen. Prijzen excl. kosten. Plannen, prijzen en lastenboek te verkrijgen op aanvraag. Voor verdere info over dit prachtige nieuwbouwproject op toplocatie: Mail info@revesvastgoed.be, bel 0472/ 47 16 56 of neem een kijkje op www.revesvastgoed.be

Nieuwbouwproject van 15 appartementen en 3 handelsruimtes midden in het centrum van Begijnendijk.

 

U vindt er leuke mix aan 1, 2 en 3 - slaapkamer appartementen terug van 68m² tot 119 m², dit op het gelijkvloers, 1e of 2e verdieping.

De appartementen beschikken over ruime terrassen en genieten een hoge afwerkingsgraad. Een koper heeft volledige inspraak in de afwerking!

Berging en parkeerplaats ondergronds bij te kopen. Prijzen excl. kosten. Plannen, prijzen en lastenboek te verkrijgen op aanvraag.

Voor verdere info over dit prachtige nieuwbouwproject op toplocatie: Mail info@revesvastgoed.be, bel 0472/ 47 16 56 of neem een kijkje op www.revesvastgoed.be