Residentie De Pomp

100% Verkocht

3130 BETEKOM

Types: Appartement (7)
LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP Prachtige penthouse met mezzanine in centrum Betekom te koop Laatste appartement in een charmant, kleinschalig project (7 units) te koop. Koop nu met 42.000 EUR korting!! (indien voldaan aan de wett. voorwaarden) Het appartement is reeds volledig afgewerkt en is dus onmiddellijk beschikbaar! Zeer veel lichtinval en open gevoel door opengewerkte nok met grote velux-ramen. Het appartement geniet een centrale ligging in Betekom, vlakbij supermarkten en scholen. Openbaar vervoer is op wandelafstand en men heeft een vlotte ontsluiting richting E314 en Leuven. Indeling als volgt: Inkomhal, keuken met open leefruimte met aansluitend berging, 1e slaapkamer, badkamer met inloopdouche en gastentoilet. Aan de leefruimte grenst een ruim, zuid-georiënteerd terras. Via de metalen trap komt men op de mezzanine, waar een bureauruimte voorzien is. Op deze verdieping bevinden er zich nog een slaapkamer, alsook een badkamer met bad, lavabomeubel en toilet. Bij het appartement dient u een carport achteraan bij te kopen. Prijs excl. BTW en RR. Meer informatie gewenst? Mail of bel ons: info@revesvastgoed.be / 0472/ 06 19 10 en ontdek dit charmant nieuwbouwproject.

Prachtige penthouse met mezzanine in centrum Betekom te koop

LAATSTE UNIT TE KOOP.

Exclusief appartement in een charmant, kleinschalig project (7 units) te koop. Koop nu met 42.000 EUR korting!! (indien voldaan aan de wett. voorwaarden)

 

 Het appartement is reeds volledig afgewerkt en is dus onmiddellijk beschikbaar! Zeer veel lichtinval en open gevoel door opengewerkte nok met grote velux-ramen.

 

Het appartement geniet een centrale ligging in Betekom, vlakbij supermarkten en scholen. Openbaar vervoer is op wandelafstand en men heeft een vlotte ontsluiting richting E314 en Leuven.

Indeling als volgt: Inkomhal, keuken met open leefruimte met aansluitend berging, 1e slaapkamer, badkamer met inloopdouche en gastentoilet. Aan de leefruimte grenst een ruim, zuid-georiënteerd terras. Via de metalen trap komt men op de mezzanine, waar een bureauruimte voorzien is. Op deze verdieping bevinden er zich nog een slaapkamer, alsook een badkamer met bad, lavabomeubel en toilet.

 

Bij het appartement dient u een carport achteraan bij te kopen.

Prijs excl. BTW en RR.

 

Meer informatie gewenst? Mail of bel ons: info@revesvastgoed.be / 0472/ 06 19 10 en ontdek dit charmant nieuwbouwproject.

 

Geen documenten