Over ons

Real estate services you can count on.

Real estate services you can count on.

Wij helpen je met

Nieuwbouw en advies

Bij Reves zijn we gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwprojecten. We kunnen een klant hier meerdere commerciële formules aanbieden, gaande van louter de verkoop tot aanbieden van de projectgrond met volledige begeleiding en verkoop. U kiest in welke mate u uitbesteedt en ontzorgd wordt. Heeft u als ontwikkelaar plannen om in de ruime regio een nieuwbouwproject te verkopen? Neem zeker eens contact op met zaakvoerders Maarten of Maxim om te zien wat wij voor u kunnen betekenen! Eigenaar van een pand of grond met mogelijkheden tot ontwikkeling? Kijk op onze Projectgrond gezocht – pagina om onze dienstverlening te ontdekken.

Wij helpen je met

Verkoop en verhuur

Dankzij een complementair samengesteld team kan Reves u verder helpen met zowel de verkoop van uw bestaande woning, appartement of grond naast onze nieuwbouw-diensten. Neem zeker eens contact met ons op om uw plannen te bespreken. Wij leggen u graag verder uit hoe wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Wij helpen u tevens graag met verhuur van uw eigendom. Van advies inzake huurprijs en huurmodaliteiten tot screening kandidaten, opmaak huurovereenkomst en plaatsbeschrijving. Contacteer ons voor verdere informatie of een afspraak.

large image
small image

REVES STAAT VOOR

Ontzorging

Bij Reves gaan we er prat op om u volledig te ontzorgen. Zowel bij de verkoop of verhuur van uw eigendom of nieuwbouwproject tot de verkoop van uw projectgrond. Reves neemt al het werk uit uw handen, u kan achterover leunen terwijl wij het optimale resultaat voor u nastreven. Ons team staat u bij van bij de eerste informerende fase tot aan de afsluitende notariële akte. Wij zorgen ervoor dat bij de start van onze samenwerking het volledige proces duidelijk is. U wordt tevens op recurrente wijze op de hoogte gehouden gedurende uw verkoop of verhuur.

large image
small image

REVES STAAT VOOR

Service op maat

Onze diensten gaan verder dan louter verkoop of verhuur van uw eigendom. Wenst u bijvoorbeeld uw woning te verkopen met daaraan gekoppeld aankoop van een nieuw appartement? Reves zorgt ervoor dat deze kettingtransacties optimaal op elkaar afgestemd zijn. Wenst u een meergezinsontwikkeling te realiseren? Reves biedt verschillende formules aan inzake nieuwbouwverkoop en/of begeleiding, afgestemd op uw modus operandi en voorkeuren. Bent u eigenaar van een projectgrond? Reves doktert mee uw optimale piste uit en begeleidt dit van A-Z.

large image
small image

REVES STAAT VOOR

Professionele begeleiding

Reves werkt enkel samen met BIV-titularissen en BIV-stagiairs. Gesteund door de juiste opleiding en ervaring pogen wij onze dienstverlening zo compleet en professioneel mogelijk maken. Wij werken in het verkoopsproces enkel samen met partijen die dit kwalitatief niveau eveneens hanteren.

Contact

Contact

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten?
Wenst u graag een afspraak?
Vul het formulier hieronder in en wij zullen spoedig reageren.

back to top